کتاب برنامه نویسی پایتون 2 تیزهوشان علامه حلی اثر محمدرضا جهانگیر - علی اکبر محمدی ساعی - علیرضا صالحه توسط انتشارات علامه حلی به چاپ رسیده است.
برای برنامه نویسی به زبان پایتون رایانهی پیشرفته نیاز نیست. از یک رایانهی با مشخصات معمولی یا کمی پایین تر از معمول نیز میتوان استفاده کرد. محیط برنامه نویسی پایتون روی سیستم عامل های مختلف از جمله ویندوز، لینوکس، اندروید قابل نصب است. حتی با تهیه یک تبلت ارزان قیمت اندرویدی میتوان با استفاده از برنامههایی مانند QPython، touchqode و ... که در بازارهای اندرویدی هم موجود است، به نوشتن برنامه پرداخت.
پایتون یک زبان متن باز (Open source) است و وجود کتابخانههای رایگان زیاد از مزایای آن است. اگر مایل باشید در حوزهی خاصی برنامهنویسی کنید و نیازمند دستورات و توابع و محاسبات آن حوزه باشید، کافی است در اینترنت جستجو کنید تا کتابخانهای رایگان که دستورات، توابع و فرمولهای مورد نیاز شما را تولید و گردآوری کرده بیابید. البته شما نیز میتوانید کتابخانههای تولیدی خودتان را در وبلاگ یا سایت خودتان منتشر کنید تا به نام شما مورد استفادهی دیگران قرار گیرد.
محیطهای بسیاری استفاده از زبان پایتون را پشتیبانی میکنند. ایجاد دستورات جانبی و افزودن امکانات و ... از جمله تواناییهایی هستند که میتوان به این نرمافزارها افزود. cinema4dنمونهای از این نرمافزارها است.
برنامه نویسی درسی کاربردی است که در حین آموزش آن لازم است شما هم دست به کد شوید در بخش دست به کد از شما خواسته شده تا سعی کنید خودتان برنامه را بنویسید. حواستان باشد این بخش قسمت مهمی از روند درسی است و نمی شود بدون دست به کد شدن برنامه نویسی یاد گرفت.
در آخر هر فصل تمرین های مرتبط با آن آورده شده است تعداد سوالات سخت و آسان و نوع سوالات با برنامه و محاسبه عیین شده است.
در پایان هر مبحث میتوانید به بخش تمرین ها مراجعه کنید و تمرین های مبحث را حل کنید.
دیدگاه خود را بنویسید